Nech jedlo je vaším liekom a liek vaším jedlom


Večera 4 (Zlatník)

17.09.2011 12:09

mrkva

cibuľa

uhorka

 

Karfiolový šalát

  • paprika
  • karfiol
  • morské riasy
  • čierna soľ
  • čierne korenie
  • citrón
  • cibuľa
  • olej lisovaný za studena

Karfiol nastrúhame na jemno, papriku a cibuľu pokrájame na malé kocky, pridáme morské riasy, čierne korenie, štipku čiernej soli, pár kvapiek citrónu a olej. Všetko spolu premiešame.

 

Pohánka

  • namočená pohánka
  • paradajky
  • petržlenová vňať
  • čierna soľ
  • olej
  • cibuľa

Do pohánky nakrájame na kocky paradajky a cibuľu, nasekáme na jemno petržlenovú vňať, pridáme čiernu soľ a olej. Premiešame.

 

Ovsené vločky

  • ovsené vločky
  • reďkovka
  • bylinková soľ
  • olej
  • petržlenová vňať

Z namočeného ovosu spravíme pomocou vločkovača vločky, pridáme na malé kúsky nakrájanú reďkovku, pridáme soľ, olej a na jemno nasekanú vňať.

—————

Späť