Nech jedlo je vaším liekom a liek vaším jedlom
Večera 4 (Zlatník)
17.09.2011 12:09mrkva
cibuľa
uhorka
Karfiolový šalát
- paprika
- karfiol
- morské riasy
- čierna soľ
- čierne korenie
- citrón
- cibuľa
- olej lisovaný za studena
Karfiol nastrúhame na jemno, papriku a cibuľu pokrájame na malé kocky, pridáme morské riasy, čierne korenie, štipku čiernej soli, pár kvapiek citrónu a olej. Všetko spolu premiešame.
Pohánka
- namočená pohánka
- paradajky
- petržlenová vňať
- čierna soľ
- olej
- cibuľa
Do pohánky nakrájame na kocky paradajky a cibuľu, nasekáme na jemno petržlenovú vňať, pridáme čiernu soľ a olej. Premiešame.
Ovsené vločky
- ovsené vločky
- reďkovka
- bylinková soľ
- olej
- petržlenová vňať
Z namočeného ovosu spravíme pomocou vločkovača vločky, pridáme na malé kúsky nakrájanú reďkovku, pridáme soľ, olej a na jemno nasekanú vňať.
—————